-
Book online
26 80 34 39

Reparation

Hos MC Auto udfører vi alle former for reparation og skadeservice.

Reparation af enhver skade på bilen

Er der sket skade på din bil, finder du hos MC Auto en kvalificeret mekaniker til reparation af din bil. Hvad end det drejer sig om en større reparation af motoren eller udbedring af buler i bilen, tilbyder vi professionel skadeservice. Vi udfører blandt andet reparation af følgende:

  • Biler
  • Scootere
  • Trailere og campingvogne

Et erfarent værksted til reparation

Gennem en grundig fejlfinding og i en tæt dialog med dig, garanterer vi, at din bil får den rette service, når vi hos MC Auto udfører en reparation. Du får en professionel vurdering af din bil og omfanget af skaden eller fejlen.

 

Ønsker du os til at varetage skadeservice af din bil, er du altid velkommen til at komme forbi vores værksted i Vemmelev. Vi tilbyder fleksibel service og stiller også gerne en lånebil til rådighed, mens bilen er i vores varetægt.

Kontakt os for at aftale en tid til skadeservice

Har du behov for at få udført en reparation af din bil, er du velkommen til at kontakte os. Vi finder gerne et tidspunkt, som passer dig, og kommer med et tilbud. Du kan enten ringe til os på telefon 26 80 34 39 eller skrive til os på mail mc@mc-auto.eu. Vi ser frem til at hjælpe dig.